In mijn rollen als -senior- HR Business Partner/HR Manager/Coach (end leidinggevende) heb ik veel ervaring met zowel de harde als zachte kant binnen het HR vak. Gewend om pragmatisch te werken in complexe matrix organisaties en in politiek bestuurlijke omgevingen met toezichthouders zoals DNB en AFM, waarbij stakeholder management cruciaal is. Tevens ervaren in (technische/IT) omgevingen in transitie; zowel reorganisaties/ overnames/ outsourcing als ervaring met cultuur-, team & leiderschapsontwikkeling.
Ik heb veelal in grotere organisaties binnen de zakelijke dienstverlening gewerkt, maar ook ervaring opgedaan in kleinere organisaties en heb ruime ervaring met alle voorkomende HR en organisatorische onderwerpen op operationeel/tactisch en strategisch niveau en vind het ook leuk te schakelen tussen deze werkzaamheden. In bijna al mijn opdrachten was het coachen van managers en medewerkers & begeleiden van teams onderdeel van de functie (o.a. m.b.v. Profile Dynamics). Door mijn hele loopbaan heen heb ik ook altijd loopbaan-, ziekteverzuim/
re-integratietrajecten en werving & selectie activiteiten gedaan.

Ik ben pragmatisch, flexibel, enthousiast, positief, resultaatgericht, gestructureerd, mens- en organisatiesensitief, klantgericht, pro-actief, toegankelijk, zelfstandig en samenwerkend. Een daadkrachtige gesprekspartner en coach voor management, collega’s en medewerkers die makkelijk schakelt op alle niveaus, snel structuren doorziet, verbindend is en mensen weet te motiveren. Met mijn oplossend vermogen, weet ik snel tot de kern van de zaak te komen.
Ik ga een lastig gesprek niet uit de weg; ik ben zacht op de relatie, helder op de inhoud.

Inspiratiebronnen zijn: natuur, dansen, muziek, kunst, koken en lekker eten, psychologie, lachen, mijn tuin, andere culturen. Vanaf 2006 eigenaar van SpringLicht voor -Strategisch- HR Management, Organisatieontwikkeling, Coaching & Mobiliteit.

Voor een overzicht van mijn loopbaan:

Voor een overzicht van mijn loopbaan: