home // mariska // coaching & loopbaanbegeleiding // methoden & technieken // hooggevoeligheid // samenwerking // contact  
 

SpringLicht

Met overtollige of zware bagage spring je niet licht. Ik kan je helpen de bagage kwijt te raken die je niet meer wilt. Dan kun je gaan springen met speelse lichtheid.

Spring: lente, nieuw leven ontwaakt, alles komt tot bloei. Worden wie je werkelijk bent, maar waar je nog niet bij kon komen.

Spring: bron. Ik kan je helpen bij je eigen bron te komen. Dat doe ik door te werken vanuit mijn hart, waardoor jouw zelfgenezend vermogen aangesproken wordt.

Licht: Deze aanpak maakt je lichter, maakt bewust wat onbewust was. Dat ruimt op. Dat lucht op.

Zowel in mijn werk als coach, loopbaanbegeleider, hr consultant, als persoonlijk, heb ik gemerkt dat het lastig is om patronen te doorbreken. Om gedrag te veranderen. Jezelf helemaal accepteren met alles wat er is. Onvoorwaardelijk van jezelf te houden.
Totdat ik in aanraking kwam met een aantal methoden en technieken, waarbij blokkades in je energiesysteem geneutraliseerd worden. Daardoor kan er heling plaatsvinden op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Deze aanpak zet ik graag in bij coachings- en loopbaantrajecten.