Routebeschrijving
Mariska Linnenbank
Zeeburgerdijk 539
1095 AE Amsterdam
020 6690574
06 47 234 678

Auto
Op ring Amsterdam A 10, neem je afslag S114, Zeeburg en Artis. Onderaan afrit ga je naar links, richting Zeeburg. Voor de Piet Hein tunnel links afslaan de Zuiderzeeweg op (zie hieronder) , op de brug zie je aan je rechterhand al een wijk met houten huizen, daar moet je naartoe: bij stoplichten naar rechts, de zeeburgerdijk op, dan meteen (voor de woontoren) weer rechts en een parkeerplaats zoeken. Let op: betaald parkeren tot 19.00 uur (behalve op zondag) Nummer 539 bevindt zich links op de dijk in het eerste “houten” huizenblok. Ingang in het midden van het blok.Openbaar Vervoer
Vanaf Centraal Station bus 22 nemen en na laatste halte voor eindpunt uitstappen, dit is al de zeeburgerdijk, loop verder in noordelijke richting naar de woontoren en de wijk met de houten huizen. Nummer 539 bevindt zich links op de dijk in het eerste huizenblok. Ingang in het midden van het blok.

Vanaf Station Muiderpoort bus 22 nemen of tram 7. Voor bus 22 zie boven, voor tram 7: 1 na laatste halte uitstappen, dit is de flevoweg. Trambaan oversteken en lopen in noordelijke richting: bij de stoplichten oversteken, schuin voor je, aan je linkerhand zie je al de wijk met de houten huizen. Nummer 539 bevindt zich links op de dijk in het eerste houten huizenblok. Ingang in het midden van het blok.

Voor OV-ers binnen A'dam: tram 14 stopt ook vlak bij, zie beschrijving tram 7

Fietsers
Fiets naar Oost, helemaal aan het einde van de zeeburgerdijk en de flevoweg. Nummer 539 bevindt zich links op de zeeburgerdijk in het eerste houten huizenblok. Ingang in het midden van het blok.